Valeondades-Houses

Home

Wellness in Valeondades

Beschut tegen de noordenwinden en uit het zicht van de piraten, die eertijds de zee onveilig maakten, ligt Valeondades, een dorpje in het hart van de Nachtegalenvallei . Van daaruit leiden talrijke wandelingen het binnenland in, naar idyllische dorpjes als Manolates en Vourliotes. Een walhalla voor mensen die van wandelen houden en voor mensen die genieten van een rust die alleen verstoord wordt door de roep van de bosuilen die vlakbij het dorpje hun dagverblijf hebben.

De inspanning van het wandelen vergt het nodige van de conditie. Daarbij kunnen opgebouwde spanningen, die je vantevoren niet bevroedde, naar boven komen. Om het lichaam te helpen ontspannen bieden wij, bij een minimaal verblijf van één week, één massage per week aan. Deze massage wordt uitgevoerd door een ervaren masseuse, Bernadette Koster.

De ontspanningsmassage van ongeveer een uur, is gebaseerd op de sportmassage en triggerpointtherapie. Doel is om de bloedsomloop te stimuleren en stijfheid of pijnplekken in de spieren te verzachten. Na afloop zul je een weldadige rust en ontspanning ervaren. Binnen een paar stappen ben je daarna terug in je vakantiewoning en kun je dit gevoel voortzetten op je eigen manier.

Gedurende je verblijf in ons dorp kun je met Bernadette een afspraak maken. De ruimte onder onze receptie is ingericht als behandelruimte. Je hoeft alleen maar naar beneden te lopen en je komt weer als herboren naar boven.